tirsdag 26. juni 2012

Høykarbodiett/matglede

Nordnorsk mat for en portugiser e kanskje litt spesielt,når du får servert både sel og hval ? Bilde av desserten tok æ  desverre ikkje . Sjokoladefondant med jordbærsobet....

Matglede eller skeptisk ?
Kylligspyd e bare toppers.
Morn, morn. Matglede har æ hatt så lenge æ kan huske. Elsker å lage mat og å samle folk rundt et bord. Det å komme inn i et rom der d dufter krydder eller go gjærbakst e herlig.Drømmer mæ helt bort. Likte så godt den psykologen på et seminar æ va på, som sa: at å komme inn i et rom der d dufta gjærbakst e sterkt undervurdert.Dufta skaper trygghet.. Så når mine venner  kommer inn med sine vannflasker og snakker om sine dietter , sei æ at æ går på høykarbodietten. Oftest e d ingen som har hørt om den. Æ blir så forfær at dem ikkje har hørt om den. D e den dietten som e mest sosial og æ lover d smake ikkje sponplate av den... Så dokker skjønne at det e min egen  diett..Du kan til og med begynne å smake på desserten først.. Det som e viktig for resultatene m den dietten e at du samler folk rundt et bord og at skravla og latteren går. Love it. Ps æ bruke jo å prøve å pynte bordene med masse lys og blomster. Bildene idag e fra gårdagens diett.. Ha en flotters dag med eller uten høykarbodiett. Vi blogges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar. Ann :)