lørdag 14. januar 2012

Tre retters

Forrett: Lakserullade m ostekrem på ei seng av syregress og ruccola.
Andebryst med kantarellsaus,karamelliserte gulrøtter og solbærpure, og selvfølgelig mandelpotet.
Røkt multesuppe m vaniljeis.
Ælske å lage mat. Eksperimenterer hele tia med nye retter. E stadig m i konkurranser der mat e innblanda !!!! Men av og t e det godt å se på bilda. Idag har æ en sånn dag. ser på bilda og blir inspirert.Så no har æ tatt opp reinkjøtt, så får vi se ka d blir. Disse rettene(fra bildene) brukte æ når æ va m i en konkurranse som nordnorsk matfestival arrangerte. Va heldig og vant tredjeplassen. Herlig d .Nyt bildene, lukk øynene og kjenn duften av maten. Kanskje d blir et herremåltid i løpet av kvelden ,om du skulle bli inspirert. Bon apetit. Ps lager som oftest rettene bare en gang så oppskriftene blir sjelden skrevet ned,men disse skulle komme ut i et hefte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar. Ann :)