onsdag 21. november 2012

Anns begredelige verden....

Ja, no va tia kommet for å begynne å tenke på det årlige julekortet.. Der æ skriv om alt det trasige, og det æ ikkje fikk til , i året som gikk.. Les i avisa at det e kommet ut ei bok om akkurat det.Altså om de kortene man sender ut på  denne tia. Glede mæ å lese den, man blir jo så oppkvikka av gode bøker no i denne mørkaste tia på året.Blir no litt nervøs og deppa av at man treng ei bok om det. Men, men forfatteren har vel lenge ergra sæ over alle julekortene ho får av smilende barn og velholdte hjem . For ikkje å snakke om alt det skryte om kjæresta, onga, hunda og eksamena man har tatt, og diverse anna man har gjort i løpet av året. Fra spøk til revolver, som man sei her nord. Æ elske disse kortene som strømmer inn. Heng dem på veggen ,og der blir dem hengende leeeenge. Syns det e den beste julegaven æ får. Bilda av søsken,svigersøsken, venna, tanteunga,gammeltanteunga,kongen,dronninga og alle de andre æ får kort fra.
Syns det e flott at dem skriv litt om alt det fine dem har gjort i løpet av året. Love it. Skjønne og vet jo at dagene ikkje alltid e som en solskinnsdag. Vi som blogge ,blir ofte kallt rosabloggere av en eller annen merkelig grunn.. Håper og tror jo at de som les e oppegående folk som skjønne at vi har støv i krokene og at enkelte dager har iallefall æ lyst til å drege teppet over hodet å bli liggende. Dagene en både lys og mørk for oss alle, tenke no æ. Æ velge no å blogge og skrive julekort om det positive i mitt liv.Det andre dele æ med noen få... Ha en herlig kveld , no skal æ begynne med å pakke noen små gaver til adventskalenderen.
            Klem til alle mine herlige lesere.Skal prøve å få til en liten feiring av 1 årsdagen som blogger..

3 kommentarer:

 1. ekkje ungan dine førr gammel førr adventskalender ennu?
  Dåkker får både julekort og ett litt (veeeeeldig) forsinka takkekort etter bryllupet, som på mystefistisk vis blei borte ei stund, når æ sende nåkka oppover :)) Kjempe glad i dåkker.

  SvarSlett
 2. Akkurat som æ skulle sagt d sjøl! Ungan blir aldri for voksen til adventskalender!!! Klæm og muss fra ei heldig datter med spenning til 1. desember!

  SvarSlett
 3. Hei Silje, ungan mine blir aldri ordentlig voksne..Må sei som ungen i barnehagen sa. Han spurte da en annen voksen . E ho Ann egntlig e voksen ? Så du skjønne d ligg i genan... Gled mæ t å få kort som kan pryde min vegg og æ stolt kan sei at disse kjenne æ godt og sette stor pris på. KLemmmm og e snart i pakkinga igjen....

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar. Ann :)