mandag 1. oktober 2012

Desserten først....

Hverdagslykke... 

Sjokoladefondant med bærcoulie og rykende varm kaffe.mmmmmm
              Dagen blei bare så sweet med denne desserten på en helt vanlig mandag.
              Man skal ta sæ tid iblandt, til å forgylle hverdagen til sine kjære.. Kos dokker, her
               kommer oppskrifta:
             
               1 pl. lys koksjokolade smeltes med 100 g. margarin.
                2 egg og 80 gram farin piskes
               Ha i sjokoladeblandinga og rør i
                70 gram hvetemel
                1/2 ts bakepulver
                helles i kopper eller skåler og stekes ved 200 grader i 8 minutter.
                Kjør halvfrosen jordbær ( eller annen bær) med sukker i foodprosoren til en saus.
                 Pyntes og serveres.
               

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tar deg tid til å skrive en kommentar. Ann :)